Şehid Abbas Musavi'nin kızı, Metin Yüksel'in ve Mavi Marmara şehidlerinin kabirlerini ziyaret etti

Kudüsder’in davetlisi olarak Türkiye gelen Şehid Abbas Musavi’nin kızı Betül Musavi ve diğer Hizbullah şehitleri aileleri Edirnekapı’daki Şehit Metin Yüksel ve Mavi Marmara şehitlerinin kabirlerini ziyaret edip dua ettiler.

Kudüsder’in davetlisi olarak Türkiye gelen Şehid Abbas Musavi’nin kızı Betül Musavi ve diğer Hizbullah şehitleri aileleri Edirnekapı’daki Şehit Metin Yüksel ve Mavi Marmara şehitlerinin kabirlerini ziyaret edip dua ettiler.

Şehid Abbas Musavi’nin kızı Şehit Metin Yüksel ve Mavi Marmara şehitlerinin kabirlerinin başında birer konuşma yaptı.

Betül Musavi konuşmasında “Şehitlerin yolunu sürdürmek hepimizin görevi. Onların yolundan gidecek İnşallah hep birlikte el ele verip Kudüs’ü kurtaracağız. Onlar bize bu yolu emanet bıraktı, onlar bize ışık oldu, onlar bize doğru yolu gösterdi. Biz de bu yolu canımızla kanımızla sürdüreceğiz. İnşallah yarın bu şehitlerimizle haşr olacağız” dedi.

Kaynak: Ekran Gazetesi

04 Haz 2019 - 14:31 - Türkiye


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak İslami Analiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan İslami Analiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler İslami Analiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı İslami Analiz değil haberi geçen ajanstır.