Binali Yıldırım: Temel Karamollaoğlu’nu takdir eden biriyim

Binali Yıldırım, Saadet Partisi’ne yakınlığıyla bilinen Milli Gazete’yi ziyaret etti.

Binali Yıldırım, Saadet Partisi’ne yakınlığıyla bilinen Milli Gazete’yi ziyaret etti.

Milli Gazete’nin haberine göre, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde AKP’li siyasetçiler tarafından Saadet Partisi Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’na yöneltilen yakışıksız ifadeleri benimsemediğini söyleyen Yıldırım; “Temel Karamollaoğlu’nu takdir eden bir insanım. Temel bey bilgisiyle tecrübesiyle bu ülkeye çok büyük hizmetleri olmuş, ülkenin gelişmesine katkı sağlayacak işler yapmıştır. Temel beye bunun dışında başka bir sıfat asla yakıştıramam. Yöneticiler düzeyinde kırıcı ve yanlış anlaşılmaya müsait şeyler söylenmiş olabilir. Bunlar için de tekrardan özür diliyorum.” ifadelerini kullandı.

18 Haz 2019 - 23:04 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak İslami Analiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan İslami Analiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler İslami Analiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı İslami Analiz değil haberi geçen ajanstır.