Karamollaoğlu: Birilerine kazandırmak ya da kaybettirmek içine seçime girmiyoruz

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptığı Twitter paylaşımında yarın gerçekleştirilecek İstanbul yerel seçimiyle ilgili bir takım hatırlatmalarda ve uyarılarda bulundu.

Karamollaoğlu yaptığı paylaşımda Saadet Partisi’nin seçimlere Necdet Gökçınar ile gireceğini hatırlatırken “Gerek Necdet Bey gerekse teşkilatımız, bütün baskı ve ambargolara, bir algı oluşturulma çabasına rağmen ciddi bir gayretle çalışmaktadırlar. Bu sebeple belirtmek isterim ki bizim siyasi anlayışımız kimseye seçim kaybettirmek veya kazandırmak üzerine kurulu değildir.” dedi.

NECDET GÖKÇINAR İLE SEÇİME GİRMEKTEYİZ

Temel Karamollaoğlu’nun yaptığı twitter paylaşımı şu şekilde:

"Aziz milletimizin bildiği üzere Pazar günü gerçekleştirilecek olan İstanbul seçimlerine adayımız Necdet Gökçınar ile katılacağız. Gerek Necdet Bey gerekse teşkilatımız, bütün baskı ve ambargolara, bir algı oluşturulma çabasına rağmen ciddi bir gayretle çalışmaktadırlar. Bu sebeple belirtmek isterim ki bizim siyasi anlayışımız kimseye seçim kaybettirmek veya kazandırmak üzerine kurulu değildir. Partimizin köklü geleneği nedeniyle bundan önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de kendi adayımız ile seçime girmekteyiz. İnanıyoruz ki bu tavrımız İstanbul için hayırlara vesile olacaktır."

22 Haz 2019 - 12:43 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak İslami Analiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan İslami Analiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler İslami Analiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı İslami Analiz değil haberi geçen ajanstır.