Ak Partili 3 isim, YRP'ye geçti

İstanbul'da Ümraniye Belediye Meclisi'nin AK Partili 3 üyesi, partilerinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi’ne katıldı.

Büyütmek için resme tıklayın

AK Parti'den ayrılan meclis üyeleri Orçun Şekercioğlu, Osman Affan Özkan ve Mehmet Mantar’a rozetlerini, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Fatih Erbakan takdim etti.

Erbakan, takdim töreninde şu ifadeleri dile getirdi:

"Ümraniye AK Parti Belediye Meclis üyesi aynı zamanda Meclis Başkanvekili Orçun Şekercioğlu ve kendisiyle birlikte iki meclis üyemiz daha AK Parti’den Yeniden Refah Partimize katıldılar. Kendilerine rozetlerini taktık. Partimize katılımlar Türkiye genelinde büyük bir hızla devam ediyor. Bundan sonra daha da hızlanarak devam edecek. Ümraniye Belediyemizde de Yeniden Refah Partisi Meclis Grubumuz bu arkadaşlarımız sayesinde kurulmuş olacak. Partimize katılan arkadaşlarımıza, ülkemize, partimize hayırlı olsun inşallah"

23 Eyl 2023 - 09:46 - Türkiye


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak İslami Analiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan İslami Analiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler İslami Analiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı İslami Analiz değil haberi geçen ajanstır.

02

Nagehan Kütah - Bravo akp israil ile beraber olsun !!! Terk edin bu münafıkları !!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 17:02